Inghetata cu Snickers

Posted on February 20, 2014

Azi m-am gandit sa prezint o reteta rapida, perfecta pentru cei care nu dispun de foarte mult timp pentru gatit. De asemenea, daca adori deserturile pe baza de inghetata si ciocolata, atunci vei fi incantat sa afli ca acest dulce reuseste sa combine cu succes aceste doua ingrediente delicioase. Inghetata Snickers este o reteta foarte simpla, atat de simpla incat cu siguranta va deveni unul dintre deserturile  tale preferate.

Ingrediente:

–          1 casoleta de inghetata de vanilie

–          2 batoane Snickers

–          1 punga de bomboane mici colorate

Preparare:

Mai intai vei pune cele doua batoane de Snickers intr-un bol si il vei baga in cuptorul cu microunde pentru a topi ciocolata. Trebuie sa folosesti cel mai mic nivel de caldura pentru a nu supra-incalzi ciocolata si, pentru inceput, sa o lasi doar timp de 30 de secunde. Apoi vei scoate castronul, vei amesteca bine si vei baga iar bolul in cuptor pentru inca 30 de secunde. Vei repeta aceste operatiuni pana ce ciocolata se topeste complet si devine un amestec omogen. Atunci cand topesti ciocolata la microunde trebuie sa fii foarte atent pentru ca daca este lasata prea mult se va intari ca piatra.

Inghetata Snickers 2

Acum tot ceea ce trebuie sa faci este sa asezi ingredientele intr-un pahar sau bol de prezentare. Mai intai pune cateva cupe de inghetata de vanilie, dupa care toarna Snickers-ul topit, iar pentru un efect estetic deosebit poti presara bomboane mici si colorate. Voilà! Arata senzational, iar gustul este foarte foarte bun.

Ti-am spus ca este foarte simplu! Acum poti incepe sa savurezi acest minunat desert. Nu rata nici o ocazie pentru a-ti expune cunostintele  remarcabile in prepararea deserturilor delicioase si recompenseaza-ti familia si prietenii cu acest dulce minunat ori de cate ori ai ocazia.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
16 − 12 =